نیروهای نیرو های امنیتی و دفاعی کشور نسبت به هر وقت دیگر توان دفاع و حراست از خاک و مردم خود را دارند!

mobta-af
شنبه ۱۴۰۰/۲/۴ - ۹:۴۲
mobta

نیروهای امنیتی و دفاعی قهرمان کشور صلاحیت حراست و دفاع از کشور را دارند و در هر گوشه از کشور در مقابل مخالفین مسلح به شجاعت عمل می نمایند و از ارزشهای ملی خود حراست می کند.

همچنان در این راستا سران اقوام، علمای دینی و اقشار مختلف جامعه از آنها حمایت و پشتبانی می نماید. افغانها با توانمندی های نیروهای ملی و دفاعی خود باور کامل دارند و در همه شرایط در پهلوی شان ایستاده اند و صفوف نیروهای ملی ما همیشه قوی خواهد بود.

به همه هویدا است که بعد از توافق میان ایالات متحده امریکا و مخالفین مسلح تمام عملیات را نیروهای امنیتی و دفاعی کشور به طور مستقلانه راه اندازی و مدیریت می نمایند و در این راستا دست آورد های نیز داشته آند.

زنده باد نیروهای دلیر و قهرمان کشور!

محب الله صمیم

وزیر امور سرحدات و قبایل

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۹
Background image

A Meeting with Tribal Elders of Maidan Wardak Province

 

Saturday/11th/Oct/2025
Minister of Borders and Tribal Affairs, Alhaj Mullah Noorullah Noori, met with tribal elders, scholars and dignitaries of Narkh district of Maidan Wardak
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۳
Background image

وحدت در میان ملت و عملی شدن اصول اسلامی شرط های اساسی بقای نظام و پیشرفت کشور می باشد

 

سه شنبه ۱۴ ربيع الثاني ۱۴۴۷

این اظهارات را مسؤلین  امارت اسلامی امروز در جریان یک نشست که تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم  در ولایت فاریاب تحت رهبری مولوی محمد علی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

تدویر نشست مردمی تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم

 

یکشنبه/ ۱۲/ ربيع الثاني ۱۴۴۷

نشست بزرگ مردمی تحت رهبری مولوی محمد علی جان احمد، معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل و هیئت همراه شان در ولایت سمنگان. . .

BACK TO NEWS

User account menu