معینیت بررسی سرحدات

معینیت بررسی، فنی و مسلکی سرحدات درتشکیل وزارت امور سرحدات و قبایل به هدف نگهداری وحفظ سرحدات ایجاد شده است که این معینیت در بخش کارهای بزرگ بنیادی وزارت سرحدات و امور قبایل فعالیت دارد.

 حـفظ سرحدات و تمامیت ارضی وظیفه­ی ­­­­­­­­­­­مقدس هر فرد این کشوراست. معینیت مسلکی فنی و برسی سرحدات یکی از معینیت مهم وزارت است که آمریت های کاری و قرارگاه  وی در مرکز به شش استقامت وظایف اش را به پیش می­برد.

استقامت شرقی در ولایت ننگرهار

استقامت جنوب شرق در ولایت پکتیا

استقامت  جنوبی درولایت قندهار

استقامت غرب در ولایت هرات

استقامت شمال در ولایت بلخ

واستقامت شمال شرق در ولایت تخارموقعیت دارد.

وظایف استقامت­های یاد شده، با درنظرداشت امکانات موثرحفاظت دوامدار و مطمیین سرحدات است.

اتحاد واتفاق اموری سرحدی درحفاظت سرحدات یکی ازاستقامت کاری معینیت بررسی، مسلکی و فنی سرحدات را تشکیل می­دهد.

در معینیت بررسی، فنی و مسلکی افراد ماهر با تجربه و کارفهم جهت تحقیق اهداف فوق الذکر که در اولویت و خواست استقامت کاری وزارت قرار دارد، کار می­کند   

این معینیت وظیفه دارد که براساس استراتژیک وزارت مشکلات سرحدی را بررسی نماید.

 

 

زندگی نامه معین بررسی سرحدی، وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل

الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی فرزند مولوی عبدالشکور در سال 1352 هجری شمسی در ولسوالی اندر ولایت غزنی در یک خانواده علمی و جهادی چشم به جهان گشود..

تحصيلات ابتدايي و عالي خویش را از (1360 هجري قمري تا 1372 هجري شمسي) در دارالعلوم (جمع اولياء)  ولايت غزني به پايان رسانید.

محترم غزنوی در مدارس مختلف ولایت پکتیکا به عنوان استاد  مشغول تدریس علوم دینی بود، زمانی که تحریک  اسلامی طالبان جهاد و مبارزه را به هدف  از بین بردن  فساد و آوردن امن  در کشور آغاز کردند، مولوی صاحب نیز به این تحریک پیوست و به عنوان بزرگ یک دلگی  در ولسوالی اندر ولایت غزنی شروع به جهاد نمود و رهبری خط مقدم جنگ در ولایت میدان وردگ به او سپرده شد، هنگامی که تحریک  اسلامی طالبان برای اولین بار در سال 1375  قدرت را بدست گرفت، غزنوی صاحب به عنوان قومندان  قطعه  نظامی ولایت پروان تعیین شد، پس از آن به حیث مسئول عمومی بندر تورخم  ولایت ننگرهار، قومندان قطعه  واکنش استخبارات، قومندان  فرقه  دوازده ولایت پکتیا و مسئول غند در ولایت زابل با صداقت، ایماندار و تعهد کامل  وظیفه اجرا نموده اند.

هنگامیکه در 7 اکتبر 2001  نیروهای ناتو به رهبری ایالات متحده امریکا به افغانستان حمله نظامی  کردند، 
واضح  است که افغانها نسبت به تهاجم خارجی به  کشور خود بسیار حساس هستند و اصلاً برای آنها قابل پذیرش و تحمل نیست، به همین دلیل غزنوی صاحب در کنار سایر برادران همسنگر قهرمان خویش به جهاد مقدس  و مبارزه علیه اشغالگران آمریکایی را ادامه داد و در این دوره جهاد به اساس حکم امیرالمومنین بحیث  والی در ولایت های خوست، غزنی، زابل و کنر، رئیس کمیسیون عمومی نظامی، رئیس مسکرات  و ترتیب نظامی مجاهدین و در کمیسیون سرحدات به عنوان بزرگ اقوام وظایف خود را مسئولانه انجام داده  و تا هنگام  شکست نیروی متجاوز از تعهد خویش عقب نشینی نکرده است.

الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی پس از پایان اشغال آمریکا و دومین پیروزی امارت اسلامی افغانستان، بحیث رئیس جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل و سپس بر اساس حکم خاص عالیقدر امیرالمومنین از تاریخ ۱۰/۷/۱۴۴۴ هـ.ق تا اکنون به عنوان معین بررسی سرحدی این وزارت به کار مشغول  می باشد.