به کسی اجازه نمی دهیم که  وحدت ما را از بین ببرد

mobta_admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۱۸:۴۲
mobta

۱۴۴۵/۱/۱۸

 وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل جرگه وسیع را به منظور وحدت ، همبستگی اقوام و  استماع مشکلات مردم در ولایت میدان وردک برگزارنمود ند.

 دراین نشست الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل، الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور‌قبایل این وزارت، مولوی احمد طه قادری معین مسلکی، شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه ها، حافظ سیدالرحمن معاون والی ولایت میدان وردک، مسئولین ادارات، علمای کرام، بزرگان قومی وجوانان مرکز و ولسوالی های آن ولایت حضورداشتند.

در ابتدا حافظ سیدالرحمن معاون والی به هیئت و بزرگان قومی خوش آمدید گفته افزود، همه اقوام ساکن این ولایت در دور گلیم وحدت  جمع هستند و به مشکلات مردم رسیدگی شده است.

سپس چند تن از علمای دینی و بزرگان قومی به نمایندگی از دیگران سخنرانی نموده وحدت و امنیت را در کشور بی مثال یاد کرده گفتند: به برکت امنیت در کشور جان، مال،عزت و آبروی هرشخص محفوظ می باشد، وهمه اقوام در فضای اخوت وبرادری در کنار هم زندگی می نمایند.

از میان آنان یک بزرگ قومی شیعه گفت: ما از حکومت موجوده حمایت می نماییم، از آن خرسندیم، واین نظام برای ما یک افتخار است. آنان از هیئت خواستار آغاز کار بندهای چک و سنگلاخ، شفاخانه ۲۰۰ بستر وتوجه به مناطق محروم و تطبیق پروژه های انکشافی شدند.

بعدا  محترم عابد معین جرگه ها  و هماهنگی امور قبایل نظام اسلامی را نعمت الله(ج) دانسته گفت: غربی ها با غرور به افغانستان یورش برده بودند ، اما این مردم غیور با اتفاق و فداکاری کشور را از وجود آنان پاک و نظام اسلامی را در آن قائم ساختند.

متعاقبا مولوی احمد طه قادری معین مسلکی این وزارت بیان داشت، برای بقا نظام هدف ما از نشست با مردم بوجود آوردن وحدت در میان آنها می باشد، وی از اقوام ساکن آن ولایت خواست که در کنار امارت اسلامی ایستاده شوند و همکاری نمایند.

در اخیر نشست محترم نوری، سرپرست وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل قربانی های مردم این ولایت را در مقابل اشغال بی مثال خوانده و قائم شدن امارت اسلامی  را از برکت فداکاری های آنان یاد نمود وی گفت: همه اقوام وملیت های افغانستان سرمایه این کشور می باشد و ما به کسی اجازه نمی دهیم که وحدت ما را از بین ببرد.

محترم نوری به آنان اطمینان داد که پروژه های مربوط بند منظور گردیده و به مشکلات دیگر شما توجه جدی صورت می گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۹:۵۳
Background image

دشمنی ۳۰ ساله میان دو خانواده در ولسوالی قرغه‌یی لغمان پایان یافت


۱۴۴۸/۱/۱۴
دشمنی ۳۰ ساله میان خانواده‌های ملک سیدولی و میراخان در قریه امبیړ ولسوالی قرغه‌یی ولایت لغمان، با میانجیگری آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل این ولایت، عالمان دینی و متنفذین
. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۲:۳
Background image

ختم دشمنی دو خانواده در بلخ


دوشنبه ۱۳ محرم سال ۱۴۴۸ هجری قمری
با تلاش‌های مکرر مسوولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل منازعه میان دو خانواده در ولسوالی زارع ولایت بلخ خاتمه یافت.
مسئولین ریاست امور سرحدات،
. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

BACK TO NEWS

User account menu