« تبعیض، دشمنی و حزب گرایی بنام قوم در اسلام مردود می باشد» (بزرگ قومی)

mobta_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۸ - ۲۰:۶
mobta

سه شنبه ۴ ربیع الاول ۱۴۴۵

هیئت بلند رتبه وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل درجریان سفر شان به ولایت های شمالی شرقی کشورامروز نشست بزرگ قومی را در ولایت کندر دایر نمودند. دراین جرگه الحاج ملا نورالله نوری سرپرست این وزارت، الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها وهماهنگی امورقبایل، هیئت معیتی شان،مسئولین محلی، متنفذین قومی، علمای کرام وجوانان ان ولایت حضور داشتند. درابتدا محفل چند تن از عالمان دینی و بزرگان قومی در صحبت خویش با اشاره به تعصب و حزب گرای میان اقوام و قبایل گفتند که تبعیض، دشمنی وحزب گرایی بنام قوم در اسلام مردود می باشد، آنان افزودند که اقوام تشکل مهم جامعه افغانی می باشد وبر انسجام و هماهنگی میان اقوام تاکید ورزیدند. آنها هم چنان بیان داشتند: مسئولین دوره قبلی با مصرف میلیونها افغانی بنام جرگه و جلسه با ارزش های ملی ما تمسخر می نمودند، الحمدالله اکنون به معنی واقعی نظریات و پیشنهادات بزرگان قومی جهت پیشرفت و انکشاف مناطق شان و حل مشکلات محیطی آنها در فضا کاملاً ازاد اخذ می گردد،اکنون به معنی واقعی کاربرای وحدت میان اقوام آغاز شده است. سپس محترم ملا عبدالخالق عابد معین جرگه و هماهنگی امور قبایل از قربانی های مردم مجاهد کندز در برابر اشغال یادآوری نموده گفت که در مراحل جهاد مردم مجاهد کندز امتحان خود را به موفقیت سپری نموده اند، نتیجه قربانی های همین مردم بود که اکنون در تمام کشور استقلال و امنیت سراسری داریم. الحاج ملا نورالله نوری سرپرست وزیر در سخنان خود در این نشست بیان داشت که ارتش سرخ شوروی سابق که به افغانستان آمده بود، دست بوسان آنها می گفتند که این یک فوج شکست ناپذیر است، اما در نتیجه قربانی های بی دریغ مردم مجاهد افغانستان این لشکر شکست ناپذیر با شکست شرم آور از راه بندر حیرتان از وطن عزیز ما افغانستان فرار نمودند، تانک های تخریب شده روساها که تا هنوز هم در کنار جاده قرار دارد نشانه های قهرمانی و فداکاری های مجاهدین کندر و بغلان می باشد، وفا و قربانی های این مردم غیور را تاریخ به یاد خواهد داشت. وی در ادامه می گوید که افغانها هیچ وقت از قربانی دادن خسته نمی شوند، با زندانی شدن و مرگ از اهداف خود به عقب برنمی گردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

دشمنی ۱۵ ساله در ولایت بامیان به دوستی تبدیل گردید

 

سه شنبه ۱۵ ذوالقعده ۱۴۴۶

منازعه  ۱۵ ساله که میان  دو خانواده در مرکز ولایت بامیان بر سر یک سلسله مسائل تجارتی بوجوآمده بود، با همکاری مسئولین آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۳
Background image

منازعه ۳۰ ساله در ولایت بادغیس  خاتمه یافت

 

پنجشنبه،۱۰ ذوالقعده سال ۱۴۴۶ هـ.ق 

منازعه ایکه در شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس میان  اقوام سادات و سرخابی  که از حدود ۳۰ سال قبل آغاز شده بود، به اثر سعی و تلاش مسئولین  ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۷
Background image

محصولات کوچی ها برای بازاریابی در نمایشگاهی که در کابل پایتخت برگزار شده بود، به نمایش گذاشته شد. پنجشنبه ۳ ذوالقعده ۱۴۴۶

 


این نمایشگاه که از سوی وزارت زراعت و مالداری در بادام باغ کابل برگزار گردیده بود، بر علاوه مسئولین بلند رتبه امارت اسلامی، الحاج ملا محمد بصر صاحب زاده، رییس عمومی انسجام امور کوچی. . .

BACK TO NEWS

User account menu