برگزاری نشست وحدت وهمبستگی اقوام در ولایت لغمان

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۱۰
خبر

یکشنبه ۱۴/۴/۱۴۴۵

شیخ حضرت ولی حقانی رئیس  جرگه وهماهنگی امورقبایل، وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل وهیئت  معیتی شان در جریان سفر خود به ولایت لغمان، نشست بزرگ قومی را تحت عنوان وحدت و همبستگی  اقوام  با اشتراک مسئولین دولتی، صدها عالم دینی وبزرگان قومی در آن ولایت تدویر نمودند.

درابتدا چند تن از متنفذین قومی وبزگان کوچی ها دراین نشست در رابطه به حمایت وپشتیبانی از امارت اسلامی صحبت نموده گفتند: علماء افغانها را برای جهاد علیه اشغال تشویق وترغیب نمودند، آزادی را که ما امروز شاهد آن هستیم از برکت جهاد وقربانی های علمای کرام ومجاهدین می باشد، هم چنان آنان درسخنان شان یک سلسله مشکلات باشندگان ولسوالی های این ولایت را مطرح ساخته وخواستار حل آن گردیدند.

در پایان این نشست شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه وهماهنگی امورقبایل راجع به دستاوروکارکردهای وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل صحبت نموده گفت: بعد از حاکمیت امارت اسلامی هیچ کس به خاک افغانستان تجاوز نکرده است، مردم افغانستان برای حفظ کشور خود در کنار حکومت قرار دارند. وی درادامه تصریح نمود که بزرگان قومی مسئولیت دارند که به  قشرجوان  تفهیم نمایند که حمایت وهمکاری با امارت اسلامی مسئولیت ووجبیه آنان می باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۴
Background image

علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

 

شنبه ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷

دشمنی ۱۳ ساله میان  دو خانواده در قریه شیکای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان که در اثر آن خسارات جانی و مالی فراوان  به هر دو طرف وارد شده بود، حل و هر دو طرف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۵
Background image

کار  ۱۱ پروژه در ولایت ننگرهار آغاز گردید

 

چهار شنبه، ۲۴ ربیع‌ الاول ۱۴۴۷ هجری قمری


الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین بررسی سرحدی وزارت امور سرحدات،اقوام و قبایل با هیئت همراه شان و مسؤلین محلی به منظور تطبیق فرمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۴:۵۶
Background image

نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

 

يکشنبه  ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۷

الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل در تالار کنفرانس‌های این وزارت، نشستی  را در با شماری از مسئولین و استادان انستیتیوت  بایزید روشان،. . .

BACK TO NEWS

User account menu