بررسی از امتداد نقاط سرحدی دریای آمو

mobta-af
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۸:۵۹
Mobta

۱۷ جمادی الثانی ۱۴۴۴ّهـ ق

الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی سرحدات، وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل که عضو هیات بلند رتبه تحت رهبری سرپرست وزارت زراعت توظیف گردیده بود،  در جریان سفر کاری از ولسوالی های سرحدی، تخریبات دریای آمو و نقاط صفری سرحدات  ولایات تخار، کندز، بلخ و جوزجان  دیدار به عمل آوردند.

Mobta

هیات بلند رتبه  جهت سنجش مصارف تخمینی تحکیمات به منظور جلوگیری از تخریبات دریای آمو به ساحه فرستاده شده بود، هیات نامبرده که تحت سرپرستی وزارت زراعت به شمول وزارت های امورسرحدات، اقوام وقبایل، انرژی وآب،معادن وپترولیم، امور خارجه، احیاء و انکشاف دهات و نماینده اداره احصائیه ملی نیز شامل بودند بعد از پنج روز سفر کاری دوباره به کابل برگشتند.

قابل یادآوری می باشد  مردمان ولایت های سرحدی بصورت مکرر از وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل خواستار جلوگیری از تخرییات در امتداد دریای آمو گردیدند که بالاخره به این مشکلات به سطح بالا توجه صورت گرفت و با این اقدام امارت اسلامی باشندگان محل قلباٌ خرسند هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu