نشست انسجام اقوام در ولایت ننگرهار برگزار گردید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۵
خبر

نشست همبستگی اقوام با حضور صدها عالم دینی، بزرگان قومی ومردم عام از سوی یک هیُت بلند رتبه تحت ریاست الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه و هماهنگی امور قبایل، وزارت امور سرحدات اقوام وقبایل در ولایت ننگرهار دایر شد، که در این نشست حاجی گل محمد و مسئولین محلی نیز اشتراک نموده بودند.

در آغاز نشست به نمایندگی از اشتراک کنندگان چند تن از عالمان دینی و متنفذین قومی در راجع به حمایت از امارت اسلامی صحبت  نموده افزودند: ما بدیل این نظام را در کشور نداریم، آرامی،  وحدت و اتفاق می خواهیم ، این فریضه مردم می باشد که پایه های این را نظام را مستحکم بسازند.

سپس شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه ها در سخنان خویش  گفت، این وجییه مسلمانان است که از سرحدات کشور خود محافظت نمایند و از ملک خویش دفاع کنند، وی تصریح کرد، دفاع از کشور با اتفاق و اتحاد ذات البینی امکان پذیر می باشد واکنون زمینه آن نسبت به هر وقت دیگر مساعد است.
 
در اخیر محترم عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل در صحبت های خویش در این محفل گفت: بیست سال کشور در دست اشخاص قرار داشت که آنها بخاطر منافع خود افغانها را در هرگودال می انداختند، اما امروز الله(ج) به افغانها چنان  نظام را داده که در آن هرچیز هر شخص محفوظ می باشد، وی شکست نیروی جهانی را در افغانستان شجاعت افغانها یاد نمود.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۴:۵۸
Background image

د سرحدونو، قومونو او قبایلو چارو وزیر د سیاسي چارو له شنونکو، متنفذینو او د پوهنتون له استادانو سره وکتل

پنج شنبه /٢٢/شوال/۱۴۴۷

تېره ورځ له غرمې مخکې د سرحدونو، قومونو او قبایلو چارو وزیر ملا نورالله نوري د سیاسي چارو له یو شمېر شنونکو متنفذینو او د پوهنتون له استادانو سره په خپل کاري. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۴:۵۰
Background image

ارزګان کې د دوه مرورو کورنيو ترمنځ پخلاينه

چهارشنبه ۲۱ شوال المکرم  ۱۴۴۷ 

د ارزګان ولايت په مرکز ترينکوټ کې د دوو کورنيو ترمنځ د تېرې څه مودې څخه راپدېخوا د ځمکو د کروندې په سر خپل منځي جنجالونه روان وو، چې د ارزګان د سرحدونو،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۱۴
Background image

په ننګرهار کې د قتل یوه موضوع حل شوه

 

شنبه/ ۱۷ / شوال/۱۴۴۷
د ننګرهار ولایت مهمندرې ولسوالۍ د دوو کورنیو ترمنځ څه موده وړاندې د ماشومانو پر سر پېښه شوې فزیکي شخړه، چې له امله یې یو تن وژل شوی هم و، تېره ورځ د یوې دودیزې
. . .

BACK TO NEWS

User account menu