پایان دشمنی ۴۰ ساله میان دو خانواده در لوگر از طریق مصالحه
شنبه، ۲۷ ربیعالثانی ۱۴۴۸
دشمنی دیرینه میان دو خانواده از منطقه گمران ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر که حدود ۴۰ سال پیش، هنگام مهاجرت در کوزه پښتونخوا آغاز شده بود و در جریان آن دو تن از یک طرف کشته شده بودند، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل این ولایت و بزرگان قومی، از طریق مصالحه و آشتی به پایان رسید.
بهمنظور حل این منازعه، نخست با هر دو طرف گفتوگو صورت گرفت. سپس اعضای کمیتهای که برای حل این اختلاف تشکیل شده بود، از ولایت لوگر به ولایت ننگرهار سفر کردند و در آنجا نشستهای مشترکی با نمایندگان هر دو خانواده برگزار نمودند.
در نتیجه تلاشها، هر دو طرف به ولایت لوگر بازگشتند و روند مصالحه میان آنان در فضای صلح و برادری به پایان رسیده و هردوجانب یکدیگر را بخشیده و به دشمنی دیرینه خود خاتمه دادند.
در مراسم مصالحه، معاون والی لوگر و رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل این ولایت، از برقراری صلح و آشتی میان دو خانواده ابراز خرسندی نموده و به بزرگان هر دو خانواده تبریک گفتند. آنان همچنان از بزرگان قومی و مردم خواستند تا برای حل منازعات مشابه، تأمین صلح و تحکیم روحیه برادری و همبستگی، به تلاشهای خود ادامه دهند.
