هیئت اعزامی وزارت امور سرحدات و قبایل از ریاست امور قبایل ولایت زابل دیدار کردند

mobta-af
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ - ۲۳:۳۲
m

هیئت اعزامی وزارت امور سرحدات و قبایل به رهبری مولوی محمد اسماعیل رئیس جرگه ها، مولوی نیاز محمد تقی  ریس تفتش و هیئت همراهشان قبل از ظهر روز سه شنبه مورخ ۱۲/۱۱/۴۰۰ که مطابق است با ۲۹/۶/۱۴۴۳  از ریاست سرحدات و قبایل دیدار و از کارکرد های آن ریاست بررسی نمودند.

محترم مولوی کریم الله سحر آخندزاده ریس سرحدات و قبایل ولایت زابل تشریف آوری هیئت را خیر مقدم وخوش آمدید گفته راجع به پرسونل اداری،تعمیرات سابقه، جدیدالعمار، تعمیر ریاست کوچی ها،کمبودات تشکیل آن ریاست و مشکلات اقوام ساکن خط فرضی دیورند همچنان مشکلات مسیر راه خط فرضی معلومات همه جانبه ارئیه و خواهان رفع مشکلات و همکاری مقام وزارت امور سرحدات و قبایل شدند.

 محترم مولوی صاحب محمد اسماعیل وعده سپردند تا گزارش مکمل ریاست امور سرحدات و قبایل ولایت زابل را به هیت رهبری وزارت رسانده و در قسمت رفع مشکلات از هیچ نوع همکاری دریغ نمی کنند.

متعاقبا ً محترم مولوی صاحب تقی از کار کرد های طول شش ماه اخیر ریاست امور سرحدات و قبایل ولایت زابل اظهار خرسندی نموده برای خدمات هرچه بهتر و بیشتر به ملت مظلوم و غم دیده افغانستان هدایت لازم نمودند.

در اخیر ریس و همه کارمندان ریاست امور سرحدات و قبایل ولایت زابل خدمت به کشور و ملت را وظیفه ایمانی و وجدانی خود دانسته به هیئت اطمینان کامل دادند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۴:۳۴
Background image

نشست  تطبیق شریعت و هماهنگی با مردم  در چوکات  نظام اسلامی در ولایت تخار 

یکشنبه، ۲۰ جمادی الأولی  ۱۴۴۸

وزارت امور سرحدات، اقوام  و قبایل به ادامه برګزاری نشست های  خویش به هدف تطبیق احکام شرعی وهماهنگی با مردم  در  ولایات، نشستی را با نمایندگان اقشار مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تدویر نشست نفاذ شریعت اسلامی و هماهنگی میان مردم در ولسوالی استالف کابل

 

چهار شنبه ۲ جمادی الأولی ۱۴۴۸

وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل به  رهبری مولوی محمد آجان رهبر رئیس جرگه ها و هماهنگی  امور قبایل این وزارت، نشست بزرگ مردمی  را تحت عنوان تنفیذ شریعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۴:۳۶
Background image

پایان دشمنی ۴۰ ساله میان دو خانواده در لوگر از طریق مصالحه


شنبه، ۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸
دشمنی دیرینه میان دو خانواده از منطقه گمران ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر که حدود ۴۰ سال پیش، هنگام مهاجرت در کوزه پښتونخوا آغاز شده بود و در جریان آن دو تن از. . .

BACK TO NEWS

User account menu