راه اندازی نشست انسجام و همبستگی اقوام در ولایت سرپل

mobta-af
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۰
Mobta

۲۷/۲/۱۴۴۵

جرگه بزرگ قومی تحت عنوان انسجام و همبستگی اقوام  از سوی وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل با حضور الحاج ملا عبدالخالق آخند عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل، هیئت همراه شان، ملا محمد نادر حقجو معاون والی، مسئولین ادارات محلی، عالمان دینی، بزرگان قومی و جوانان در ولایت سرپل برگزار گردید.

درنخست چند تن از عالمان دینی و بزگان قومی راجع به وحدت میان اقوام صحبت نموده افزودند:اکنون اقوام پشتون، تاجک، هزاره، ترکمن و دیگر اقوام مانند برادر باهم زندگی می کنند و جلوی تفرقه گرفته شده است. آنان از کارکردهای بزرگان ابراز خرسندی نموده، امنیت و کارهای انکشافی را نعمت های الله تعالی(ج) دانستند.

سپس شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه های وزارت گفت: نیروهای امریکایی از لحاظ قوت و امکانات  با ما قابل مقائیسه نبود، اما الله (ج) با قوت ایمان وعقیده بوسیله ما آنها را شکست داد.

محترم عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل گفت: اشغالگران به نام حقوق بشر در اینجا همه حقوق بشری را زیرپا ساختند، کشت ، تجارت و قاچاق مواد مخدر را به اوج خود رسانیدند و چهار میلیون معتاد بجا گزاشتند، مسجد، قریه، مدرسه و محافل عروسی را بمبارد و هموطنان با عزت ما را زندانی نمودند.

وی افزود که اکنون برای رشد اقتصادی و خود کفایی کشور اراده قومی وجود دارد، کارعملا در بخش های مختلف کشور برای باز سازی و آبادی کشور آغاز شده، استخراج نفت قشقری نه تنها برای سرپل، بلکه  باعث ترقی وپیشرفت همه افغانستان می گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

دشمنی ۱۵ ساله در ولایت بامیان به دوستی تبدیل گردید

 

سه شنبه ۱۵ ذوالقعده ۱۴۴۶

منازعه  ۱۵ ساله که میان  دو خانواده در مرکز ولایت بامیان بر سر یک سلسله مسائل تجارتی بوجوآمده بود، با همکاری مسئولین آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۳
Background image

منازعه ۳۰ ساله در ولایت بادغیس  خاتمه یافت

 

پنجشنبه،۱۰ ذوالقعده سال ۱۴۴۶ هـ.ق 

منازعه ایکه در شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس میان  اقوام سادات و سرخابی  که از حدود ۳۰ سال قبل آغاز شده بود، به اثر سعی و تلاش مسئولین  ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۷
Background image

محصولات کوچی ها برای بازاریابی در نمایشگاهی که در کابل پایتخت برگزار شده بود، به نمایش گذاشته شد. پنجشنبه ۳ ذوالقعده ۱۴۴۶

 


این نمایشگاه که از سوی وزارت زراعت و مالداری در بادام باغ کابل برگزار گردیده بود، بر علاوه مسئولین بلند رتبه امارت اسلامی، الحاج ملا محمد بصر صاحب زاده، رییس عمومی انسجام امور کوچی. . .

BACK TO NEWS

User account menu