یک هیئت به رهبری کمیسیون غضب زمین به ولسوالی خواجه موسی ولایت فاریاب سفرکرد

khoram_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۷ - ۱۱:۱۴
خبر

۱۴۴۵/۹/۱۵

هیئتی از کمیسیون غضب و استرداد زمین تحت رهبری الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی سرحدی وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل به منظور بررسی بعضی از موضوعات به ولایت های شمالی سفرنمود.

هیئت نامبرده در جریان این سفر با والی ولایت فاریاب وتیم تخنیکی یکجا از ساحه  ولسوالی خواجه موسی بازدید کردند، تا موضوع بوجود آمده میان اقوام اسحاقزی پشتون و اوزبیک  را بررسی نمایند.

در جریان بررسی صحبت ها وادعاهای طرفین دخیل در موضوع بصورت دقیق استماع گردید، فردای آن روز همراه با اسناد و شواهد به مقام ولایت فاریاب خواسته شدند، تا موضوع در چوکات شریعت بررسی شود و راه حل آن پیدا شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu