سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل با والی کندهار دیدار نمودند

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۸:۵۱
Mobta

سه شنبه ۹ رجب المرجب ۱۴۴۴

الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل در جریان سفر رسمی شان امروز سه شنبه با حاجی محمد یوسف والی ولایت کندهار دیدار نمودند.

در این ملاقات محترم وفا والی ولایت کندهار از سفر سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل به این ولایت ابراز خرسندی نموده افزود، همه اقوام ساکن ولایت کندهار در فضای اخوت وبرادری زندگی می نمایند و در کنار نظام خود ایستاده اند.

در ادامه این نشست الحاج ملا نورالله نوری در مورد حل اختلافات قومی در این ولایت، رسیدگی به مشکلات و خواسته های تمام اقوام ساکن کندهار و حمایت از نظام به تفصیل صحبت کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

دشمنی ۱۵ ساله در ولایت بامیان به دوستی تبدیل گردید

 

سه شنبه ۱۵ ذوالقعده ۱۴۴۶

منازعه  ۱۵ ساله که میان  دو خانواده در مرکز ولایت بامیان بر سر یک سلسله مسائل تجارتی بوجوآمده بود، با همکاری مسئولین آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۳
Background image

منازعه ۳۰ ساله در ولایت بادغیس  خاتمه یافت

 

پنجشنبه،۱۰ ذوالقعده سال ۱۴۴۶ هـ.ق 

منازعه ایکه در شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس میان  اقوام سادات و سرخابی  که از حدود ۳۰ سال قبل آغاز شده بود، به اثر سعی و تلاش مسئولین  ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۷
Background image

محصولات کوچی ها برای بازاریابی در نمایشگاهی که در کابل پایتخت برگزار شده بود، به نمایش گذاشته شد. پنجشنبه ۳ ذوالقعده ۱۴۴۶

 


این نمایشگاه که از سوی وزارت زراعت و مالداری در بادام باغ کابل برگزار گردیده بود، بر علاوه مسئولین بلند رتبه امارت اسلامی، الحاج ملا محمد بصر صاحب زاده، رییس عمومی انسجام امور کوچی. . .

BACK TO NEWS

User account menu