با شاگردان لیسه عالی رحمان بابا نشست صورت گرفت

mobta-af
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۸ - ۲۳:۱۴
mobta

 دوشنبه ۹ ذوالقعده الحرام ۱۴۴۴

به اساس فیصله مجلس اداری وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل کمیته که تحت ریاست مفتی شفیع الله ثاقب رئیس دعوت و ارشاد جهت فراهم نمودن محیط مناسب اخلاقی و تعلیمی در مراکز تعلیمی این وزارت توظیف گردیده بود امروز با استادان و شاگردان لیسه رحمان بابا نشستی را برگزار نمودند. محفل با تلاوت قرآن عظیم الشان آغازگردید، سپس محترم مفتی شفیع الله ثاقب رئیس کمیته در روشنی ثقافت اسلامی راجع به ارزش و اهمیت تعلیم و تربیه صحبت نموده گفت: هدف از کسب آموزش شما باید خدمت نمودن به کشور و مردم باشد. محترم ثاقب به متعلمین در مورد زندگی دنیوی و اخروی معلومات همه جانبه ارایه نمود و برای همه ملت مسلمه دعای کامیابی در امتحان اخروی را نمود. هم چنان مولوی نیاز محمد تقی رئیس تفتیش داخلی در این نشست گفت که بعد از تحکیم امارت اسلامی به اثر تغیراتی که در لیسه های مربوطه وزارت به میان آمده مشکلات شاگردان حل گردیده و کدام مشکلی که وجود داشته باشد ان شاءالله به زودی راه حل آن را پیدا می نمایم، وی هم چنین از استادان سپاس گذاری نمود که در تعلیم و تربیه شاگردان زحمت می کشند و متعلمین را به آموزش بهتر تشویق کرد. رئیس و اعضای کمیته دراین نشست پیشنهادات و خواسته های منسوبین لیسه متذکره را استماع نموده و وعده سپردند که مشکلات آنها را با مقام وزارت شریک می سازند. نشست متذکره با دعائیه توسط مولوی عبدالرحمن رحمانی رئیس تعلیم و تربیه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۸:۵۹
Background image

منازعه ۴ ساله در لغمان و  یک منازعه دیگر در بادغیس حل گردید

 

۱۰ صفرالمظفر ۱۴۴۷هـ.ق

با تلاش واحد های دومی وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل در ولسوالی‌های دولت شاه ولایت لغمان و بالامرغاب ولایت بادغیس، دو منازعه دیرینه به دوستی تبدیل شده است.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۳:۲۰
Background image

منازعه مردمی در ولایت بامیان پایان یافت

 

دوشنبه 18 محرم الحرام ۱۴۴۷

حافظ محب الله سجاد، رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بامیان، در حضور الحاج مولوی عبدالله سرحدی، والی ولایت نامبرده  با هیئت همراه شان ، برای حل یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۸:۳۷
Background image

از متعلمین و محصلین قبایلی امتحان کانکور  گرفته شد

 

شنبه ۲۱ محرم الحرام ۱۴۴۷

قبل از ظهر روز گذشته در محوطه پوهنتون کابل امتحان کانکور متفرقه از متعلمین و محصلین قبایلی با حضور داشت هیئت بلند رتبه وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل به. . .

BACK TO NEWS

User account menu