از لیسه عالی خوشحال خان بازدید به عمل آمد

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۱ - ۱۴:۲۸
Mobta

۶/۲/۱۴۴۴

الحاج مولوی احمد طه "قادری" معین مسلکی،  وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل در راس یک هیئت از لیسه عالی خوشحال خان دیدار نمودند. هدف از این بازدید از لیسه نامبرده افتتاح یک حلقه چاه آب و دیدار از تخریبات مسجد شریف که درمحوطه این لیسه قرار دارد بود.

درنخست چاه آب با قطع نوار توسط معین مسلکی و مسئولین افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

 در این مراسم محترم قادری گفت: آب یکی از ضروریات مهم زندگی و نیازمندی های اساسی انسانی به شمار میرود. وی از شاگردان و کارمندان لیسه متذکره خواست در مصرف آب از احتیاط کار بیگیرند وبیدون ضرورت آب را مصرف نکنند.

سپس هیئت که در ترکیب آن مولوی نیک محمد افغانی رئیس پلان وپالیسی، الحاج مفتی شفیع الله ثاقب رئیس ارشاد و دعوت، مولوی عبدالرحمن رحمانی رئیس تعلیم وتربیه ودیگران شامل بودند از مسجد لیسه بازدید نموده وعده ترمیم بعضی از بخش های مسجد را دادند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۴:۳۴
Background image

نشست  تطبیق شریعت و هماهنگی با مردم  در چوکات  نظام اسلامی در ولایت تخار 

یکشنبه، ۲۰ جمادی الأولی  ۱۴۴۸

وزارت امور سرحدات، اقوام  و قبایل به ادامه برګزاری نشست های  خویش به هدف تطبیق احکام شرعی وهماهنگی با مردم  در  ولایات، نشستی را با نمایندگان اقشار مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تدویر نشست نفاذ شریعت اسلامی و هماهنگی میان مردم در ولسوالی استالف کابل

 

چهار شنبه ۲ جمادی الأولی ۱۴۴۸

وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل به  رهبری مولوی محمد آجان رهبر رئیس جرگه ها و هماهنگی  امور قبایل این وزارت، نشست بزرگ مردمی  را تحت عنوان تنفیذ شریعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۴:۳۶
Background image

پایان دشمنی ۴۰ ساله میان دو خانواده در لوگر از طریق مصالحه


شنبه، ۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸
دشمنی دیرینه میان دو خانواده از منطقه گمران ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر که حدود ۴۰ سال پیش، هنگام مهاجرت در کوزه پښتونخوا آغاز شده بود و در جریان آن دو تن از. . .

BACK TO NEWS

User account menu