دیدار با بزرگان ولایت غور و شورای انسجام ایماق های افغانستان!

mobta-af
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۹:۵
mobta

محترم محب الله صمیم وزیر وزارت امور سرحدات و قبایل قبل از ظهر امروز با بزرگان ولایت غور، رییس واعضای شورای ایماق های افغانستان دیدار و گفتگو نمود.

نخست بزرگان ولایت غور و هیات رهبری شورای ایماق های افغانستان از کارکردهای وزارت در راستای وحدت و یک پارچه گی مردم افغانستان و انسجام اقوام صحبت نموده و خواستار بیشتر بسیج اقوام گریدند.

سپس محترم محب الله صمیم ضمن قدردانی و تشکری از حضور ایشان افزود : افغانستان در شرایط حساس قراردارد که به وحدت و همدیگر پذیری، ثبات سیاسي و تحکیم وحدت ملي نیاز دارد و ما متعهد هستیم تا در مشوره با شمار بزرګان برای بدست آوردن اهداف ملي کشور بیشتر تلاش نماییم.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تدویر نشست نفاذ شریعت اسلامی و هماهنگی میان مردم در ولسوالی استالف کابل

 

چهار شنبه ۲ جمادی الأولی ۱۴۴۸

وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل به  رهبری مولوی محمد آجان رهبر رئیس جرگه ها و هماهنگی  امور قبایل این وزارت، نشست بزرگ مردمی  را تحت عنوان تنفیذ شریعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۴:۳۶
Background image

پایان دشمنی ۴۰ ساله میان دو خانواده در لوگر از طریق مصالحه


شنبه، ۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸
دشمنی دیرینه میان دو خانواده از منطقه گمران ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر که حدود ۴۰ سال پیش، هنگام مهاجرت در کوزه پښتونخوا آغاز شده بود و در جریان آن دو تن از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۴:۷
Background image

«آنان که به نام تأمین حقوق بشر به افغانستان آمده بودند، در اینجا نسل‌کشی افغان‌ها را انجام دادند»

دوشنبه، ۲۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

وزیر سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان یک نشست بزرگ با مردم عام، علمای دین و بزرگان محلی در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی گفت: آنان که به نام. . .

BACK TO NEWS

User account menu