وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل کار پروژه های خدماتی را به ارزش۷۱ میلیون افغانی آغاز می کند

taqi_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۴:۵۸
عکس

 

دوشنبه ۳۰ شوال ۱۴۴۶

نشست مشورتی تحت رهبری مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی  سرحدی وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل، صبح امروز به منظور آغاز و تطبیق پروژه های خدماتی در شماری از ولسوالی های سرحدی ولایت های ننگرهار و کنر برگزار گردید.

در این نشست مشورتی نمایندگان کمیته مرکزی خدمات سرحدی و اعضای فنی کمیته نامبرده حضور داشتند، که محترم غزنوی معین بررسی سرحدی در جریان آن در مورد چگونگی تطبیق پروژه های خدماتی در ولسوالی های  سرحدی در امتداد خط فرضی  دیورند صحبت  نموده و به  اعضای کمیته مرکزی وظیفه سپرد، تا در در قسمت آغاز کار عملی پروژه ها دست به کار شوند.

این پروژه ها در ولسوالی های اچین، دور بابا، لعلپوره، مومنددره و خوگیانی ننگرهار با ارزش بیش از ۷۱ میلیون افغانی تطبیق می شود و باشندگان محلی در آینده نزدیک از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

منازعه  شش ساله میان  دو خانواده در بلخ پایان یافت

 

سه شنبه ۵ محرم الحرام ۱۴۴۷

با تلاش  مولوی سردار محمد محمدی، رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ و همکاری بزرگان قومی، علما و مردم محل، منازعه  شش ساله بین دو خانواده در شهر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۳:۵۷
Background image

علاوه از حل منازعه ۱۵  ساله در بلخ، یک منازعه ۵ ساله دیگرنیز حل و فصل گردید

 

يکشنبه 3 محرم الحرام1447 
 
به هدایت مولوی سردار محمد محمدی، رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ و در نتیجه تلاش های بزرگان قومی و برخی دیگر از مسئولین امارت اسلامی، منازعه
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

منازعه میان  دو قوم  در ولایت زابل حل و  زندگی صلح آمیز را انتخاب نمودند

 

شنبه ۲محرم الحرام ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل این ولایت با همکاری بزرگان قومی، علما و برخی از مسئولین دیگر امارت اسلامی، یک منازعه  را که بر سر ملکیت زمین در. . .

BACK TO NEWS

User account menu