نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

taqi2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۴:۵۶
نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

 

يکشنبه  ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۷

الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل در تالار کنفرانس‌های این وزارت، نشستی  را در با شماری از مسئولین و استادان انستیتیوت  بایزید روشان، لیسه‌های رحمان بابا، خوشحال خان و پیرمحمد کاکړ برگزار نمود، که دراین نشست مولوی نیاز محمد تقی، رئیس دفترمقام وزارت، مفتی شفیع الله ثاقب، رئیس دعوت و ارشاد و شیخ عبدالرحمن رحمانی، رئیس تعلیم و تربیه ، حضور داشتند.

محترم نوری دراین نشست به استادان  مراکز آموزشی خوش آمدید گفته  وافزود: استادان اهل علم   کدرها، سرمایه‌ها و مربیان نسل آینده کشورهستند، خواست ما از آنان این است، که روی اخلاق، تقلید، سیر و صورت  متعلمین  بیشتر کار کنند. وی تدریس دین مبین اسلام و تاریخ  را در تمام مراکز آموزشی مهم خواند.

محترم  نوری درصحبت های خود به استادان مراکز آموزشی چهارگانه افزود که برای پیشرفت این کشور، فرزندان وطن را به گونه ای تربیت کنند که از احتیاجی به بیگانگان خلاص شده و صاحب کادرهای مسلکی در هر بخش  باشیم.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۴
Background image

علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

 

شنبه ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷

دشمنی ۱۳ ساله میان  دو خانواده در قریه شیکای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان که در اثر آن خسارات جانی و مالی فراوان  به هر دو طرف وارد شده بود، حل و هر دو طرف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۵
Background image

کار  ۱۱ پروژه در ولایت ننگرهار آغاز گردید

 

چهار شنبه، ۲۴ ربیع‌ الاول ۱۴۴۷ هجری قمری


الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین بررسی سرحدی وزارت امور سرحدات،اقوام و قبایل با هیئت همراه شان و مسؤلین محلی به منظور تطبیق فرمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۴:۵۶
Background image

نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

 

يکشنبه  ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۷

الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل در تالار کنفرانس‌های این وزارت، نشستی  را در با شماری از مسئولین و استادان انستیتیوت  بایزید روشان،. . .

BACK TO NEWS

User account menu