ملاقات با شماری از متنفذین قومی ولایت ننگرهار

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۸:۵۵
Mobta

سه سنبه ۱۴ شعبان العظم ۱۴۴۴

الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل، وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل با شماری از برزگان و متنفذین قومی ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار در دفتر کاری خویش دیدار نمود.

در این ملاقات مولوی ولی محمد  به نمایندگی از دیگران راجع به انتخاب ملک و از یک سلسله مشکلات محیطی شان یادآوری نموده، خواستار حل مشکلات و نیازمندی های شان گردید.

سپس الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل در صحبت های خود گفت:  جنگ های طولانی در این کشور مشکلات زیادی را بوجود آورده که ان شاء الله امارت اسلامی یکجا با مردم بتواند به این نیازمندی ها راه حل پیدا کنند،

 مشکلات  و خواسته های را که شما مطرح نمودید آن را با هیات رهبری وزارت شریک می سازم، با در نظرداشت امکانات به آن رسیدگی صورت می گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu