ملاقات با شماری از بزرگان و متنفذین قومی ولایت غزنی

mobta_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۷:۵۸
mobta

پنج شنبه ۸ شعبان المعظم ۱۴۴۴

شیخ حضرت ولی حقانی رئیس دفتر مقام وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل با شماری از متتفذین و محاسن سفیدان هزاره ولسوالی ناهور ولایت غزنی در دفتر کار خویش دیدار نمود. در آغاز این دیدار بزرگان قومی نگرانی خود را از بابت اختلافات اقوام ولسوالی ناهور ولایت غزنی بر سر زمین مطرح نموده افزودند، که این اختلافات میان پیر حسن خوات و کوچی های قوم احمدزی از چندین سال به این سو جریان دارد که در اثر آن سه نفر از طرفین کشته شده اند، آنان خواستار حل این اختلافات ومیانجی گری در این قضیه گردیدند سپس محترم حضرت ولی حقانی ضمن خوش آمدید به متنفذین قومی. این وزارت را خانه مشترک همه افغانها خوانده افزود: ما از مشکلات شما با خبر هستیم و این موضوع را به هیات ایکه از طرف ریاست الوزراء به منظور حل اختلافات توظیف گردیده بود انتقال نمودیم، من اطمینان میدهم که درآینده نزدیک از سوی هیات متذکره میان شما جور آمد صورت می گیرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۴
Background image

مسؤلان ننګرهار دشمنی چهار دهه‌ای را در این ولایت حل کردند

 

یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امورسرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار با همراهی علمای دینی و بزرگان محلی، دشمنی میان دو خانواده را در ولسوالی هسکه مېنه که بر سر ملکیت زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۲:۲۹
Background image

در ولسوالی های ځاځی میدان و ګربز ولایت خوست از خط فرضی بازدید ونظارت صورت ګرفتد


۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸
مولوی عنایت‌الله شجاع، معین بررسی‌ سرحدات، وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل، روز گذشته در رأس یک هیأت به منطقه «سیتوان» مربوط ولسوالی ځاځي میدان و بندر غلام‌خان مربوط. . .

BACK TO NEWS

User account menu