معین جدید جرگه ها وهماهنگی امور قبایل معرفی گردید.

khoram_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۳:۵۱
خبر

۲۴/۸/۱۴۴۵

محترم محمد علی جان احمد، که قبلا به حیث والی ولایت ارزگان ایفای وظیفه می نمود، بر اساس فرمان و لزوم دید عالیقدر امیرالمؤمنین به صفت معین جرگه وهماهنگی امور قبایل وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل تعین شده بود،  طی مراسم رسمی توسط محترم ملا نورالله نوری  سرپرست این وزارت به روئسا و کارمندان معرفی گردید.

در محفلی که بهمین مناسبت در تالار وزارت دایر گردید، محترم الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل، الحاج مولوی احمد طه قادری معین مسلکی، الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی سرحدات، روسا و کارمندان این وزارت حضورداشتند.

در ابتدا  مولوی کریم شاه تیلوی رئیس منابع بشری فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین در مورد تعین مولوی محمد علی جان احمد را بحیث معین جرگه وهماهنگی امورقبایل  در حضور تمام اشتراک کنندگان محفل قرائت نموده و برای معین جدید آرزوی کامیابی و موفقیت نمود.

سپس الحاج ملا نورالله نوری سرپرست وزارت گفت، الله تعالی جل جلاله امت محمدی(ص) را مکلف ساخته، که امانت را به اهل آن بسپارد وباطن خود را اصلاح سازند، محترم نوری  هرگونه تغییرات و تعیینات در نظام امارت اسلامی براساس فرمان و لزوم دید عالیقدر امیرالمؤمنین صورت می گیرد، که این تغییرات به نفع نظام، کشور و خیر ملت خواهد بود.

همچنان محترم نوری از کارنامه ها و تجربه های مولوی محمد علی جان احمد در دوره جهاد و فتح یاد نموده  گفت، که وی وظایف مهم و بزرگ را در پست های مختلف امارت اسلامی  انجام داده است  و توفیقات بیشتر در راستای خدمتگذاری به مردم و انجام این مسئولیت  برای وی از بارگاه خداوند متعال آرزو نمود.

مولوی محمد علی جان احمد معین جدید  از رهبری امارت اسلامی که مسئولیت بزرگ را به وی سپرده اند سپاس گذاری نموده، افزود معرفی وی به عنوان معین امتیاز نه، بلکه یک مسئولیت سنگین است که به وی سپرده شده است. وی تعهد سپرد که تلاش خواهد کرد تا مسئولیتی را که به او سپرده شده  با اخلاص به وجه احسن انجام دهد و خواستار همکاری تمام مسئولین و کارمندان بخش مربوطه شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu