دیدار با شماری از مسؤلین ادارات محلی ومتنفذین قومی ولایت غزنی!

mobta-af
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۷ - ۱۰:۳۷
mobta

محترم محب الله صمیم وزیرامورسرحدات وقبایل امروزیکشنبه در روز دوم سفررسمی خود به غزنی با شماری از مسؤلین ادارت محلی ومتنفذین آن ولایت دیدار نمودند.

دراین دیدار نخست به وزیرامورسرحدات وقبایل خوش آمدید وخیرمقدم گفته شد، ضمن حمایت از نظام یک سلسله مشکلات محیطی خویش را با محترم صمیم شریک ساختند.

بعداً محترم محب الله صمیم پيرامون اهداف سفرشان به ولایت غزنی صحبت نموده، آرزو نمود که مردم غزنی مثل همیشه به حمایت وپشتیبانی شان از نظام ونیروهای امنیتی ودفاعی خویش ادامه دهند، دولت مرکزی متعهد است که به این ولایت بیشترتوجه نماید.

محترم محب الله صمیم از آنان خواست دربرگزاری یک نشست مردمی جهت حمایت از نظام جمهوری ونیروهای امنیتی ودفاعی کمک وهمکاری نمایند و اطمینان داد که مشکلات آنان را جهت حل با ادارات ذیربط شریک خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۴
Background image

علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

 

شنبه ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷

دشمنی ۱۳ ساله میان  دو خانواده در قریه شیکای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان که در اثر آن خسارات جانی و مالی فراوان  به هر دو طرف وارد شده بود، حل و هر دو طرف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۵
Background image

کار  ۱۱ پروژه در ولایت ننگرهار آغاز گردید

 

چهار شنبه، ۲۴ ربیع‌ الاول ۱۴۴۷ هجری قمری


الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین بررسی سرحدی وزارت امور سرحدات،اقوام و قبایل با هیئت همراه شان و مسؤلین محلی به منظور تطبیق فرمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۴:۵۶
Background image

نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

 

يکشنبه  ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۷

الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل در تالار کنفرانس‌های این وزارت، نشستی  را در با شماری از مسئولین و استادان انستیتیوت  بایزید روشان،. . .

BACK TO NEWS

User account menu