در ولایت هرات با بزرگان قومی نشست صورت گرفت

mobta-af
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ - ۱۴:۳۲
Mobta

یکشنبه ۲۶ شعبان المعظم ۱۴۴۴

از سوی وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل با نمایندگان ولسوالی ها و متنفذین قومی نشست اتحاد و همبستگی در ولایت هرات برگزار شد.

در این نشست مولوی عبدالرحمن حقانی معین مسلکی وزارت و هیات همراه شان، روسای ادارات ملکی این ولایت، رئیس شورای کوچی ها، بزرگان قومی و علمای کرام  اشتراک نموده بودند.

در ابتدا به نمایندگی از اقوام چند تن صحبت نموده از برگزاری جرگه های انسجام و همبستگی اقوام از جانب این وزارت ابراز سپاس و قدردانی کرده و تدویر چنین نشست ها را برای کم ساختن فاصله میان مردم و حکومت با ارزش دانسته و بر اتفاق و همدیگرپذیری اقوام تاکید ورزیدند. آنان حمایت از امارت اسلامی را وظیفه خود دانستند.

Mobta

در اخیر نشست مولوی عبدالرحمن حقانی معین مسلکی وزارت به همه بزرگان اقوام خوش آمدید گفته، به همکاری حکومت حفاظت از مزرها، حل اختلافات قومی و آرودن همبستگی و انسجام میان اقوام را از وظایف عمده واساسی وزارت یاد نموده افزود: به نصرت خداوند بزرگ و به برکت قربانی های مردم نیروی جهانی را شکست دادیم، کفار می خواستند وحدت ما را از بین ببرند و در اینجا اهداف شوم خود را عملی سازند، اما من اطمینان میدهم که اگر ما متحد شویم هیچ نیروی جهانی جرئت  نمی کند که به کشور ما حمله کند و از خاک کشور ما علیه هیچ کشوری دیگر استفاده نمی شود.

محفل با دعائیه اتحاد وبرادری اقوام خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۲:۲۹
Background image

در ولسوالی های ځاځی میدان و ګربز ولایت خوست از خط فرضی بازدید ونظارت صورت ګرفتد


۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸
مولوی عنایت‌الله شجاع، معین بررسی‌ سرحدات، وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل، روز گذشته در رأس یک هیأت به منطقه «سیتوان» مربوط ولسوالی ځاځي میدان و بندر غلام‌خان مربوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

دشمنی نزدیک به شصت‌ساله میان دو خانواده در ولایت ننگرهار به صلح و آشتی انجامید


۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار، با همکاری بزرگان محلی و علمای دینی، دشمنی دیرینه میان دو خانواده در مربوطات ولسوالی هسکه‌مینه این ولایت را که. . .

BACK TO NEWS

User account menu