جرگه انسجام وهمبستگی اقوام درولایت پروان برگزار گردید

mobta-af
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱ - ۹:۱۳
mobta

سه شنبه ۲۸ شعبان المعظم ۱۴۴۴

معینیت جرگه و هماهنگی امور قبایل، وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل  اخرین جرگه  پلان شده خویش درطول سال را تحت عنوان انسجام وهمبستگی اقوام امروز در ولایت پروان برگزار نمود.

دراین جرگه الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی امور سرحدی، وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل وهیات همراه شان، مولوی عبیدالله امین زاده والی پروان، شاه محمود ذاکر رئیس امورسرحدات، اقوام وقبایل، علمای کرام، بزرگان ومتنفذین قومی مرکز ولسوالی های پروان حضورداشتند.

در ابتدا شاه محمود ذاکر رئیس امورسرحدات، اقوام وقبایل ولایت پروان به مهمانان که از کابل تشریف آورده بودند خوش آمدید گفته براتحاد و اتفاق اقوام تاکید نموده گفت :  همه اقوام ساکن ولایت پروان از این نظام حمایت می نمایند و در همه عرصه ها با امارت اسلامی همکار هستند.

Mobta

در ادامه محفل چند تن از علمای کرام و متنفذین قومی صحبت نموده اظهار داشتند: هرشخصی که با این نظام اسلامی مخالفت می کند، در حقیقت دشمن مردم افغانستان می باشد. در هر حالت ما از این نظام حمایت و با آن همکاری می کنیم، آنان افزودند، که ما برای اسقرار این نظام در کشور قربانی داده ایم، و جهت پاسداری از نظام اسلامی آماده هر نوع  قربانی نیزهستیم، انها هم چنین از حکومت خواستار اعمار مدارس دینی، مکاتب، پروژه های انکشافی، برق، آّب آشامیدنی، اعمار شاهراه سالنگ و دوباره فعال ساختن فابریکه سمنت جبل السراج شدند.

در اخیر نشست الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی معین بررسی سرحدات این وزارت گفت: آزادی امروزی در افغانستان درنتیجه خون آفغانها به میان آمده که باید از آن محافظت وپاسداری گردد، برای خاتمه اشغال وکسب استقلال مردم پروان نیز قربانی داده اند و جهت استقرار نظام  اسلامی زحمات زیادی را متقبل شدند، وی افزود: وزارت اموسرحدات، اقوام وقبایل برای انسجام وهمبستگی اقوام شبانه روزی کار می کند، امارت اسلامی در سال جدید به پروژه های انکشافی توجه نموده است، وبه مردم اطمینان داد که مشکلات وپیشنهادات آنان را جهت رسیدگی به ارگانهای ذیربط می رساند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

دشمنی ۱۵ ساله در ولایت بامیان به دوستی تبدیل گردید

 

سه شنبه ۱۵ ذوالقعده ۱۴۴۶

منازعه  ۱۵ ساله که میان  دو خانواده در مرکز ولایت بامیان بر سر یک سلسله مسائل تجارتی بوجوآمده بود، با همکاری مسئولین آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۳۳
Background image

منازعه ۳۰ ساله در ولایت بادغیس  خاتمه یافت

 

پنجشنبه،۱۰ ذوالقعده سال ۱۴۴۶ هـ.ق 

منازعه ایکه در شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس میان  اقوام سادات و سرخابی  که از حدود ۳۰ سال قبل آغاز شده بود، به اثر سعی و تلاش مسئولین  ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۷
Background image

محصولات کوچی ها برای بازاریابی در نمایشگاهی که در کابل پایتخت برگزار شده بود، به نمایش گذاشته شد. پنجشنبه ۳ ذوالقعده ۱۴۴۶

 


این نمایشگاه که از سوی وزارت زراعت و مالداری در بادام باغ کابل برگزار گردیده بود، بر علاوه مسئولین بلند رتبه امارت اسلامی، الحاج ملا محمد بصر صاحب زاده، رییس عمومی انسجام امور کوچی. . .

BACK TO NEWS

User account menu