اختلافات میان دو خانواده در ولایت نیمروز به دوستی تبدیل شد

khoram_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۳:۴۳
شخړه

۲۲/۱۰ ۱۴۴۵

 منازعه که دنتیجه حادثه ترافیکی میان دوخانواده در ولسوالی دل آرام ولایت نیمروز بوجود آمده بود و به اثر آن یک تن کشته شده بود، روز گذشته به همکاری الحاج صالح محمد مسافر رئیس امورسرحدات، اقوام وقبایل، بزرگان قومی ومسئولین ان ولایت حل گردید.

در جریان حل این منازعه متنفذین و بزرگان قومی بر عفو و گذشت میان مردم تاکید ورزیده و طرفین را به صلح دعوت نمودند.سرانجام درنتیجه سعی وتلاش  مسئولین و بزرگان قومی، هردو طرف یکدیگر را عفو نموده وهمدیگر را در آغوش گرفتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu