پایان سمینار سه روز آموزشی ترتیب پلان درسی

taqi2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۱۴
پایان سمینار سه روز آموزشی ترتیب پلان درسی

 

پنچ شنبه ۲۲ جمادی الأول ۱۴۴۴۷

سمینار سه روزه  آموزشی  ترتیب پلان درسی که از سوی ریاست تعلیم و تربیه وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل به همکاری حوزه سوم تعلیمی ریاست معارف شهر کابل برای استادان لیسه های ( رحمان بابا، خوشحال خان و پیرمحمد کاکر) مربوطه این وزارت راه اندازی گردیده بود پایان یافت. 

در این سمینار آموزشی 30 تن از معلمین لیسه های متذکره  در بخش های چگونگی ترتیب پلان درسی، مراحل پلان درسی، خصوصیات پلان درسی، تطبیق پلان درسی فواید پلان درسی و موضوعات دیگر توسط استاد نبی الله پیمان بصورت تئوری و عملی  آموزش داده شدند.

مولوی سمع الله آمر لیسه رحمان بابا از حضور فعال اشتراک کنندگان در این سمنیار ابراز سپاس و قدردانی نموده و از خداوند متعال استدعا نمود که این سعی و تلاش آنها را قبول درگاه خویش قرار دهد. وی ابراز امیدواری نمود که این برنامه آموزشی  برای آنان مفید واقع شده و درتدریس فرزندان وطن  مثمر واقع گردد.

اشتراک کنندگان این سمینار از راه اندازی چنین برنامه های آموزشی ابراز خرسندی نموده، ضمن قدردانی از ابتکار ریاست تعلیم و تربیه این وزارت گفتند، که در مدت فوق  بسیار مسایل و موضوعات تازه و مهم را آموخته و آشنایی حاصل کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۱:۳۷
Background image

علاوه بر حل منازعه  ۴ ساله در پکتیا، منازعه ۳ ساله در کاپیسا و ۲ ساله در بلخ حل گردید

 

پنجشنبه ۱۸ جمادی الأولی ۱۴۴۷

مسئولین ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا با میانجیگری بزرگان قومی، منازعه  چهار ساله در ولسوالی سید کرم آن  ولایت را که در آن یک نفر کشته  و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۹
Background image

A Meeting with Tribal Elders of Maidan Wardak Province

 

Saturday/11th/Oct/2025
Minister of Borders and Tribal Affairs, Alhaj Mullah Noorullah Noori, met with tribal elders, scholars and dignitaries of Narkh district of Maidan Wardak
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۳
Background image

وحدت در میان ملت و عملی شدن اصول اسلامی شرط های اساسی بقای نظام و پیشرفت کشور می باشد

 

سه شنبه ۱۴ ربيع الثاني ۱۴۴۷

این اظهارات را مسؤلین  امارت اسلامی امروز در جریان یک نشست که تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم  در ولایت فاریاب تحت رهبری مولوی محمد علی. . .

BACK TO NEWS

User account menu