حل منازعه ۹ ساله در ولایت زابل ! 

khoram_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۱:۲۹
شخړه

 

سه شنبه ۱۴۴۶/۶/۲۹

در منطقه مریانو ولسوالی میزانی ولایت زابل میان دو قوم منازعه ۹ ساله که بر سر قتل به وجود آمده بود با تلاش و میان جگری الحاج مولوی حزب الله افغان والی ، الحاج مولوی محمد کریم سحر آخندزاده رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل، مولوی محب الله حماس معاون والی، مولوی طیب رئیس شورای علما، مولوی نقیب الله رئیس استخبارات، بزرگان، مصلحین و مردم عام ولایت نامبرده حل و به دوستی تبدیل شد .

در جریان حل این منازعه مسئولین و متنفذین ابتدا از هردو طرف منازعه اختیار خط گرفته و اصل عامل قضیه را بررسی کردند.
بعد از بررسی نمودن قضیه جهت حل آن فیصله را ابلاغ کردند، هردو طرف منازعه را به اتحاد و اتفاق دعوت نموده و منازعه که به وجود امده بود به دوستی تبدیل شد.

در اخیر طرفین فیصله ای که صورت گرفته بود را قبول نمودند، یکدیگر را بخشیدند و در حضور همه اطمینان دادند که در آینده بین یکدیگر هیچ نوع مشکلات به وجود نمیاورند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۲:۲۹
Background image

در ولسوالی های ځاځی میدان و ګربز ولایت خوست از خط فرضی بازدید ونظارت صورت ګرفتد


۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸
مولوی عنایت‌الله شجاع، معین بررسی‌ سرحدات، وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل، روز گذشته در رأس یک هیأت به منطقه «سیتوان» مربوط ولسوالی ځاځي میدان و بندر غلام‌خان مربوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

دشمنی نزدیک به شصت‌ساله میان دو خانواده در ولایت ننگرهار به صلح و آشتی انجامید


۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار، با همکاری بزرگان محلی و علمای دینی، دشمنی دیرینه میان دو خانواده در مربوطات ولسوالی هسکه‌مینه این ولایت را که. . .

BACK TO NEWS

User account menu