نیروهای نیرو های امنیتی و دفاعی کشور نسبت به هر وقت دیگر توان دفاع و حراست از خاک و مردم خود را دارند!

mobta-af
شنبه ۱۴۰۰/۲/۴ - ۹:۴۲
mobta

نیروهای امنیتی و دفاعی قهرمان کشور صلاحیت حراست و دفاع از کشور را دارند و در هر گوشه از کشور در مقابل مخالفین مسلح به شجاعت عمل می نمایند و از ارزشهای ملی خود حراست می کند.

همچنان در این راستا سران اقوام، علمای دینی و اقشار مختلف جامعه از آنها حمایت و پشتبانی می نماید. افغانها با توانمندی های نیروهای ملی و دفاعی خود باور کامل دارند و در همه شرایط در پهلوی شان ایستاده اند و صفوف نیروهای ملی ما همیشه قوی خواهد بود.

به همه هویدا است که بعد از توافق میان ایالات متحده امریکا و مخالفین مسلح تمام عملیات را نیروهای امنیتی و دفاعی کشور به طور مستقلانه راه اندازی و مدیریت می نمایند و در این راستا دست آورد های نیز داشته آند.

زنده باد نیروهای دلیر و قهرمان کشور!

محب الله صمیم

وزیر امور سرحدات و قبایل

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu