نقش وزارت امور سرحدات وقبایل در تحکیم وحدت ملی مهم است !

mobta-af
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۹:۱۸
mobta

 

محترم محب الله صمیم نامزد وزیر وسرپرست وزارت امور سرحدات و قبایل امروز ۲۰میزان سالجاری با الحاج گل احمد نورزاد نماینده مردم ولایت نیمروز در ولسی جرګه ، الحاج عبدالصمد صمیمی رئیس شورای اجتماعی غزنی، حکیم الله غزنی وال معاون شورا، احمد شکیب حداد عضو شورا، حاجی بریالی و رحمت الله فعالان جامعه مدنی در دفتر کارشان ملاقات نمود.

در این ملاقات محترم محب الله صمیم و شرکت کنندگان مجلس در مورد تامین و برقراری صلح سراسری در کشور، تحکیم وحدت ملی، نقش وزارت امور سرحدات وقبایل در انسجام و نزدیکی اقوام و حل مشکلات اقوام ساکن در کشور بحث همه جانبه نمود.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۴۸
Background image

ملت غیور افغانستان دیگر فریب نمی خورد، زیرا این ملت اکنون در برابر هر نوع توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمن هوشیار و بیدار شده است

پنجشنبه /۶/ذوالقعدة/۱۴۴۷

ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، در نشستی که تحت عنوان دفاع و حمایت از نظام اسلامی در ولایت بدخشان برگزار شده بود، گفت که اکنون هم  برخی از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۸
Background image

آبادسازی کشور و فراهمسازی سهولت‌ها برای مردم، از اهداف اساسی نظام اسلامی به‌ شمار میرود

پنجشنبه / ۶ ذوالقعده / ۱۴۴۷

در مراسم افتتاح یک پروژه عام‌المنفعه به ارزش ۲۳ میلیون افغانی در منطقه جانوخیل ولسوالی ازره ولایت لوگر، که در نزدیکی خط فرضی دیورند موقعیت دارد، رئیس تعلیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۳
Background image

اعلان داوطلبی تدارک وسایل حفظ و مراقبت مورد ضرورت این وزارت

 

وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی تدارک وسایل حفظ و مراقبت  اشتراک نموده، شرطنامه را از ویب سایت ریاست تدارکات ملی (https:. . .

BACK TO NEWS

User account menu