نشست اخوت اسلامی و استماع مشکلات مردم در ولایت های نورستان و هرات برگزار گردید

taqi2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۴:۳۵
نشست اخوت اسلامی و استماع مشکلات مردم در ولایت های نورستان و هرات برگزار گردید

 

دوشنبه ۸ ربيع الأول ۱۴۴۷

نشست بزرگ مردمی در ولسوالی کانتیوا ولایت نورستان و ولسوالی کرخ ولایت هرات به اشتراک علما و نمایندگان مردم دایر شد. ساکنان این مناطق مشکلات اجتماعی، اقتصادی و محیطی  خود را در این نشست ها با مسئولین  شریک ساخته  و خواستار حل آنها شدند.

اشتراک کنندگان از کمبود خدمات عامه، خرابی سرک ها، کمبود مراکز آموزشی و صحی و برخی منازعه های  محلی در مناطق خود یادآوری نمودند. اشتراک کنندگان از بزرگان امارت اسلامی خواستند که برای حل این مشکلات گام های  عملی بردارند، تا مردم از سهولت ها  برخوردار شوند.

در جریان این نشست ها ، مسئولین خواسته‌های مردم را استماع نموده  و اطمینان دادند که توجه همه  ادارات را جهت  حل همه این مشکلات جلب خواهند کرد. آنها افزودند که استماع صدای مردم یکی از وظایف مهم امارت اسلامی است، تا مشکلات آنها یکی پی دیگر حل شود.
 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu