ملاقات با شماری از زنان تجارت پیشه، محصلین و فعالان جامعه مدنی ولایت بدخشان!

mobta-af
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۶ - ۱۱:۳۷
mobta

سفر بدخشان:

محترم محب الله صمیم وزیرامورسرحدات وقبایل در روز دوم سفرخویش به ولایت بدخشان با شماری از زنان تجارت پیشه، محصلین وفعالان جامعه مدنی شهر فیض آباد مرکز ولایت بدخشان دیدار نموده ، پیشنهادات ومشکلات آنان را استماع نمود.

دراین دیدار به نمایندگی از دیگران چند تن صحبت نموده گفتند: ما خوشحال هستیم که شما در ادامه سفرهای ولایتی خویش به ولایت بدخشان سفرنموده مشکلات و پیشنهادات مردم را از نزدیک میشنوید.

بعداً محترم محب الله صمیم در صحبت های خود گفت: تلاش ما این است که درمیان مردم رفته بصورت منسجم دریک صف واحد از نظام جمهوریت، دستاوردهای چند سال گذشته، ارزشهای ملی ومنافع ملی خویش حفاظت کنیم، همچنان وعده سپرد که مشکلات تان را با ادارات مربوطه شریک میسازم.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۴
Background image

علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

 

شنبه ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷

دشمنی ۱۳ ساله میان  دو خانواده در قریه شیکای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان که در اثر آن خسارات جانی و مالی فراوان  به هر دو طرف وارد شده بود، حل و هر دو طرف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۵
Background image

کار  ۱۱ پروژه در ولایت ننگرهار آغاز گردید

 

چهار شنبه، ۲۴ ربیع‌ الاول ۱۴۴۷ هجری قمری


الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین بررسی سرحدی وزارت امور سرحدات،اقوام و قبایل با هیئت همراه شان و مسؤلین محلی به منظور تطبیق فرمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۴:۵۶
Background image

نشستی با مسئولین و استادان چهار مرکز آموزشی در کابل برگزار شد.

 

يکشنبه  ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۷

الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل در تالار کنفرانس‌های این وزارت، نشستی  را در با شماری از مسئولین و استادان انستیتیوت  بایزید روشان،. . .

BACK TO NEWS

User account menu